Gume - Vinmar.ba

Motorna ulja i maziva


EuroLub

Tvrtka EUROLUB GmbH sa svojom markom EUROLUB se smatra jednim od vodećih nezavisnih trgovačkih društava na području nafte, kemikalija i automobilske kemijske robe u Njemačkoj, te se trenutno isporučuje u više od 30 zemalja. Oznaka ‘Made in Germany’ odavno je znak vrhunske kvalitete u pogledu proizvodnih procesa i sirovina. Svaki proizvod zadovoljava njemačke standarde preciznosti, točnosti, marljivosti i učinkovitosti te neprestano premašuju visoke zahtjeve kupaca za kvalitetom.

www.eurolub.com…

 

Rowe
ROWE MINERALÖLWERK GMBH osnovana je u veljači 1995. u Flörsheim-Dalsheimu, Rheinhessen, Njemačka. Visokokvalitetni proizvodi, kratki rokovi isporuke i atraktivne cijene čine tvrtku koja je certificirana prema DIN EN ISO 9001: 2008, ISO / TS 16949: 2009 i ISO 14001, priznatim partnerom  kako u zemlji tako i u inozemstvu. Glavna izvozna tržišta ove tvrtke su južna i istočna Europa, Bliski Istok, Azija i Južna Amerika.

www.rowe-mineraloel.com…

 

Extrol

EXTROL je danas jedan od vodećih brendova za proizvodnju i primjenu motornih ulja i maziva u regiji. Najmodernija tvornica za proizvodnju maziva i upravljanje resursima na pravi način sinergija su sigurnosti koju ova tvrtka prenosi na svakog svog kupca.

www.extroloil.com…

 

Dodatne informacije o nama i našem prodajnom asortimanu možete zatražiti preko naših kontakt stranica.