Gume - Vinmar.ba

Auto gume


Pirelli
Pirelli je jedan od najvećih svjetskih proizvođača guma, koji ima dugu tradiciju izrade guma koje kombiniraju inovativnost, kvalitetu proizvoda i snažnu marku. Tvrtka je oduvijek bila usredotočena na istraživanje i razvoj te stalno nastoji poboljšati kvalitetu svojih proizvoda u smislu učinkovitosti i sigurnosti te utjecaja na okoliš. Sa 19 različitih proizvodnih pogona u 13 zemalja, Pirelli ima veliku komercijalnu mrežu (preko 160 zemalja), koji jednako pomažu kako već poznata tako i tržišta u nastajanju.

www.pirelli.com…

 

Dunlop
Dunlop je jedan od vodećih svjetskih proizvođača guma visokih performansi. Dunlop je marka u vlasništvu tvrtke The Goodyear Tire & Rubber Company, sa sjedištem u Akronu, Ohio, koja zapošljava oko 73.000 ljudi u 22 zemlje i godišnje proizvodi gotovo 200 milijuna guma.

www.dunlop.eu…

 

Long March
CHAOYANG LONG MARCH TIRE CO, LTD. je kineska tvrtka koja je osnovana u siječnju 2003, a koji je kupio izvorni Liaoning Tire Group co., LTD. (osnovana 1966. godine) s proizvodnim linijama radijalnih guma od svih čelika, godišnja proizvodna snaga razvila se od 350.000 kompleta do 2.200.000 kompleta. Tvrtka trenutno zapošljava više od 1600 djelatnika.

www.lmtyre.com…

 

Full Run
FullRun Tyre je proizvođač od 2003. godine, sa sjedištem u Kini, koji se specijalizirao za proizvodnju guma visoke tehnologije. Danas su jedan od najvažnijih aktera na kineskom tržištu guma sa asortimanom proizvoda prvog reda kada se radi o kvaliteti i performansama. Oko 90% njihove proizvodnje izvozi se u više od 100 zemalja diljem svijeta. 

www.fullruntyre.com…

 

Dodatne informacije o nama i našem prodajnom asortimanu možete zatražiti preko naših kontakt stranica.